MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417110
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Wed Jun 29, 2011 4:53 pm



Inilah namanya tekanan. Rasanya kalau Sepah benar-benar berpecah, memang ramai yang akan kecewa. Almaklumlah lawak Sepah walaupun agak kasar tetapi memang kena dengan jiwa orang Melayu. Lawak mereka ialah lawak yang sering berlaku di dalam kehidupan seharian kita. Itu sebab mereka berjaya bergelar juara Maharaja Lawak.

Akibat tekanan untuk memberikan persembahan yang terbaik pada final Maharaja Lawak baru-baru ini, Jepp Sepah akibat terlalu tertekan mahu membubarkan kumpulan Sepah dan membawa haluan masing-masing. Rupa-rupanya semasa rehearsal pun persembahan kumpulan Sepah hanya siap separuh sahaja akibat kekeringan idea. Kata Jepp:

Kalau semuanya hendak ditegur setiap kali, memang ia cukup memenatkan. Masing-masing sudah dewasa dan tahu apa yang terbaik untuk diri sendiri. Percaya atau tidak, sebelum persembahan kedua pun, kami sempat lagi bergaduh dan bertekak. Jadi mahu atau tidak, kami perlu bersatu untuk mempersembahkan idea yang menarik biarpun perlu bermasam muka dan berselisih faham

Secara individu, Abang Nara harap Sepah akan maintain berkumpulan dan jangan berpecah. Nama Sepah dah cukup kuat. Cuma sekarang ini Sepah perlu bijak mencari peluang untuk buat program mereka sendiri untuk mengekalkan momentum Maharaja Lawak. Yang penting, kena buat program lawak jugak barulah ramai yang akan tengok. Tak gitu?

Akhir kata, walaupun ramai yang bengang Jozan tak bergelar juara Maharaja Lawak, pendapat Abang Nara, Sepah sememangnya layak merangkul gelaran tersebut.

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
kaizer417
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 872
Mata Ganjaran : 52970
Reputasi : 9
Join date : 2011-04-26
Age : 26
Location : ECR

PostSubject: Re: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Wed Jun 29, 2011 4:57 pm

lumrah dunia seni... bila masing2 dah rasa diri sendiri best.. jd la macam ni.. harap dorang x jd pecah la bro...

_________________
for a man - 'shoot a rabbit'
for a woman - 'pick a flower'
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Wed Jun 29, 2011 6:40 pm

pada aku,,, kalau dia org berpecah ok je.... mungkin boleh tengok idea baru...
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52968
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Wed Jun 29, 2011 6:48 pm

per2 pun nabil gak untung, bwk blk seketul rm150,000 tk yh kongsi ngn saper2...tp tkderla best sngt pon...hihihihih....(pesal jambu no 4 adehhhhhhh....)

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Wed Jun 29, 2011 6:52 pm

johnmatana wrote:
per2 pun nabil gak untung, bwk blk seketul rm150,000 tk yh kongsi ngn saper2...tp tkderla best sngt pon...hihihihih....(pesal jambu no 4 adehhhhhhh....)

den pun bersetuju dgn bro... nabil jugak yg untung....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Tue Jul 05, 2011 7:45 am

Nabil memang x lawak. Jambu is better. But Sepah is the best.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Wed Jul 06, 2011 7:04 am

the best
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Wed Dec 28, 2011 7:51 am

sayang..akhirnya..berpecah juga...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak   Today at 5:12 am

Back to top Go down
 
Sepah Hampir Berpecah Kerana Maharaja Lawak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kenapa hampir semua negara islam menerapkan hukuman terhadap murtadin ???
» pernikahan jangan ditunda-tunda
» Huru Hara Huria Kristen Batak Protestan (Gereja HKBP)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Gossip Artis Malaysia-
Jump to: