MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Hiasan Dalaman kereta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Alon
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2615
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-30
Age : 44

PostSubject: Hiasan Dalaman kereta   Thu Jun 30, 2011 10:01 am

Minta share sesapa yg tau kat mana boleh dpt harga berpatutan utk hiasan dalaman kereta.Sy pakai iswara aeroback 97..ingat nak tukar semua cover dinding,pintu sbb dah reput.
Back to top Go down
bengkok
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 152
Mata Ganjaran : 2678
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-21

PostSubject: Re: Hiasan Dalaman kereta   Thu Jul 07, 2011 5:39 am

iswara 1.3 ke? mmg trimboard tu nipis. senang rosak atau reput.

tp tak byk kedai yg jual sbb bukan hari2 ada org nak beli papan tu. alangkan eon dgn proton edar pun tak simpan stok. kedai brothers apatah lagi.

1. kalau nak baru, beli kat eon/proton edar. harganya pun tak silap sejak 5 thn lepas byk spare part proton dah murah pun.

2. pegi kedai half cut, cari iswara 1.5I. rasa solid sket. arm rest pun panjang.
Back to top Go down
Alon
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2615
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-30
Age : 44

PostSubject: Re: Hiasan Dalaman kereta   Thu Jul 07, 2011 10:30 am

bengkok wrote:
iswara 1.3 ke? mmg trimboard tu nipis. senang rosak atau reput.

tp tak byk kedai yg jual sbb bukan hari2 ada org nak beli papan tu. alangkan eon dgn proton edar pun tak simpan stok. kedai brothers apatah lagi.

1. kalau nak baru, beli kat eon/proton edar. harganya pun tak silap sejak 5 thn lepas byk spare part proton dah murah pun.

2. pegi kedai half cut, cari iswara 1.5I. rasa solid sket. arm rest pun panjang.

Thanks bro..wa punya papan2 kat dlm mmg dah byk yg reput..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Hiasan Dalaman kereta   Today at 1:32 pm

Back to top Go down
 
Hiasan Dalaman kereta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pembela Kristen:Firaun tak ditenggelamkan karena memang tak mengejar Musa
» Putra Penginjil Bunuh Diri

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Top Gear-
Jump to: