MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

 

 Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyThu Jul 21, 2011 7:11 am

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Tak-service-keta3
Agak-agak uols macam mane bentuk dalam enjin kalau uols tak reti-reti
nak sevice keta? Ni applies kat all the women out there. LOL! Gambo
penuh after le lompat.



Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Tak-service-keta2

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Tak-service-keta1


kredit to mediamalaya
Back to top Go down
jejaka_selangor
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 55
Mata Ganjaran : 3278
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-27

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyFri Aug 05, 2011 4:00 pm

taik minyak tu
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend
nottypirates

Posts : 876
Mata Ganjaran : 4789
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyFri Aug 05, 2011 4:04 pm

mmg kedek la tuan pny kete nih...

tau bli kete..pkai..isi minyak je...

itu pn ntah2 org len isikan...hahahaha..

baek pkai kete sorong je...gn tyr mati..kalo tyr biase..kn isi angin...hahahaha

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
jejaka_selangor
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 55
Mata Ganjaran : 3278
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-27

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyFri Aug 05, 2011 4:26 pm

baik pakai keta mayat jea
Back to top Go down
Guest
Guest



Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyFri Sep 09, 2011 10:50 am

alaahai
Back to top Go down
assahar99
SDT Junior
SDT Junior
assahar99

Posts : 77
Mata Ganjaran : 3877
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-21
Age : 38
Location : Penang

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyFri Sep 09, 2011 10:56 am

kena convert enjin lain la...
Back to top Go down
Guest
Guest



Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyWed Sep 14, 2011 7:21 pm

klu kite lak yg xservis 3 ari cmne? hahaha...
Back to top Go down
firexSub
SDT Junior
SDT Junior
firexSub

Posts : 66
Mata Ganjaran : 3317
Reputasi : 2
Join date : 2011-07-12
Location : Bunker B

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyWed Sep 14, 2011 8:35 pm

Uuuuiiiii....byk keje nieee.... nk kena kokak satu2 part pastu basuh dgn air sabun FAB campur axion.... hahahaha

_________________
The first thing men notice about a woman is her eyes. Cool Then, when her eyes aren't looking, they notice her
B**bs
Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
zaraguss
SDT Otai
SDT Otai
zaraguss

Posts : 180
Mata Ganjaran : 3355
Reputasi : 4
Join date : 2011-09-18
Location : Sadao Border

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyMon Sep 19, 2011 9:06 am

perghhh....klu gua, enjin x sdp bunyi jer.truih service. Nk pkai lm beb

_________________
Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Funny54

LETS ROCKKK !!! YEEEHAAA... Twisted Evil Evil or Very Mad bounce
Back to top Go down
luffy5153
SDT Otai
SDT Otai
luffy5153

Posts : 134
Mata Ganjaran : 3301
Reputasi : 2
Join date : 2011-09-19
Location : near border

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyTue Sep 20, 2011 4:31 pm

zaraguss wrote:
perghhh....klu gua, enjin x sdp bunyi jer.truih service. Nk pkai lm beb
perghhhh bro zaraguss xpela duit byk lg,hehe gua kna kumpul2 dlu bru blh g servis,hehe
Back to top Go down
tebu
SDT Otai
SDT Otai
tebu

Posts : 144
Mata Ganjaran : 3264
Reputasi : 1
Join date : 2011-11-29
Location : MetroFulus

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyTue Nov 29, 2011 12:34 am

baik gune keta kuda@ keta lembu....xyah servis...bg makan rumput jer

_________________
Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) 19615638
Back to top Go down
TheWakaka
SDT Junior
SDT Junior
TheWakaka

Posts : 40
Mata Ganjaran : 3140
Reputasi : 1
Join date : 2011-11-29

Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyFri Dec 23, 2011 6:46 pm

perhhhh . dah berkarat dan berkulat jeee enjin tuu .
memang payah nak hilangkan semua .
rendam klorox laa jawapannya .
baik suruh tom yam bersihkan aku punyeeee nieee .
weeeeeeeeee .

Melawat Thailand ! Marulaaa .
Back to top Go down
Guest
Guest



Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) EmptyWed Dec 28, 2011 8:11 am

ishh..issh
Back to top Go down
Sponsored content




Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty
PostSubject: Re: Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)   Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar) Empty

Back to top Go down
 
Kalau kereta tak servis selepas 30 ribu km (3 gambar)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Lawak/Aneh/Seram Dll-
Jump to: