MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kurang tahap konfiden

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2212
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Kurang tahap konfiden   Fri Jul 01, 2011 5:43 pm

hello to all bro2 dan otai2..im newbie..
sy just nak share..sy ade problem ngan tahap keyakinan diri nak tegur @ usha @ ngorat awek2..
harap otai2 ade petua untuk jadi hebat macam korang semua...nanti senang sy dapat awek2 dan boleh share di sini..
regards~
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Fri Jul 01, 2011 6:04 pm

z3ronim wrote:
hello to all bro2 dan otai2..im newbie..
sy just nak share..sy ade problem ngan tahap keyakinan diri nak tegur @ usha @ ngorat awek2..
harap otai2 ade petua untuk jadi hebat macam korang semua...nanti senang sy dapat awek2 dan boleh share di sini..
regards~

Boleh...sila lampirkan data lu spt berikut:

Tinggi (cm)
Berat (kg)
Horoskop
Ukur lilit kon*k
Panjang kon*k
Saiz kasut
Saiz pinggang
Sebarang kecacatan (jika ada)

Gua akan bg consultation baeek punya...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
dollarsign
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 72
Mata Ganjaran : 2575
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29
Age : 31
Location : Japan a.k.a Kuala Lumpur?

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Fri Jul 01, 2011 6:37 pm

Hahaha!

Sila lah bg yer~

Baca dia punya tagline bwh tu~

*kalau enggak penuh ilmu di dada, masakan sampe ke Terusan Suezzz Very Happy

Hebat tu Very Happy

Bro, meh sni gua consult lu jgk!

X penah lg aku fail dlm bab memikat gadis ni Very Happy

<< DR LOVE Very Happy

_________________
**Everyday I'm SHUFFLE-ing**
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265587
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Fri Jul 01, 2011 6:39 pm

bounce

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2212
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Fri Jul 01, 2011 8:11 pm

kena bagi sampai detail camtu ke..adoi..sy bagi sket je..

tinggi-163cm
berat-53kg
yang penting x cacat

_________________
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Fri Jul 01, 2011 8:13 pm

detail yg lain mana?

Kata nak dibantu.....

Kajian psikologi membuktikan bhw rasa kurang konfiden apabila berhadapan dgn awek ada kaitan dgn berat badan, ketinggian serta saiz zakar si lelaki. Ini fakta.

Lelaki yg punya saiz zakar yang normal lazimnya lebih yakin. Dalam istilah saintifiknya, level of libido tinggi jika zakar bersaiz normal. Kalau zakar lagi besar...lagi la tinggi libido dia. Macam tu la.

Peace bro...wa takde niat nak malukan sesiapa. Gua bukan along...cuma mau tolong

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
dollarsign
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 72
Mata Ganjaran : 2575
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29
Age : 31
Location : Japan a.k.a Kuala Lumpur?

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Fri Jul 01, 2011 9:10 pm

Betul jgk kata scarface~ Aku sokong 110%!

Tp utk z3ronim, ni nasihat dari aku plak la.. Sbb aku ni byk jgk la mkn garam~ Haha!

Ape pn bro, lu kna yakin dgn diri lu..

X kesah la psal rupa paras kureng ke, tinggi kureng ke, adik kureng ke~ Yg pntg lu kna yakin je! Sntiasa yakin dgn ape yg lu buat even bnda tu totally salah!

Sbb ke-yakin-an lu yg tggi akan membuatkn lu x takut nk cuba / try aweks memana yg lu nk~

Kalo x dpt pn xpelah! Bkn lu malu smpai sethn pon! Plg kurang 3 hari pastu dia lupa lah!

Sbg cth member aku ni; muka ok ok je, pendek, rmbut kinting mcm nigger, otak sewel, mngelebah, gigi out tp dia ni gila yakin! Sume bnda yg dia buat dia yakin dia je betul smpai jadi xtau malu. Smpai 2 @ 3 awek ber-muka + ber-harta dia dpt! Muka member aku ni siyes out of service! Hadoi..

Notakaki: Sila yakin pada diri anda! Utk lebih yakin pakai la smart2 Very Happy

_________________
**Everyday I'm SHUFFLE-ing**
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Sat Jul 02, 2011 3:16 am

Hahaha...

Takpe la. Wa just consider lu punya ketinggian normal, berat pun normal (BMI yang padan la katakan) dan saiz Mr P yang normal.

Maybe rupa lu agak so-so. Umur lu pun baru 25. Ok...itu semua takde masalah.

Jika rupa takde rupa sangat, jgn segan bro. Wa nak bukak rahsia sikit. Pompuan nie akan tertarik kpd jantan atas 5 perkara:

1. Kehenseman jantan itu (klu muka mcm Bratt Pitt lg sonang dapat)
2. Berduit (ada duit dan kelihatan elegan...nie bg awek yg nk tumpang sekaki)
3. Budi Bahasa (awek sangkut sebab terpana dgn kebaikan budi si jantan)
4. Legend (jantan yg disebut2 orang ramai ttg kehebatannya - cth ahli sukan)
5. X-factor (sebab2 yg tidak dpt dijelaskan...tiba2 je awek tu suka lu...maybe sbb ada pengaruh minyak pengasih atau minyak dagu)

Hahaha....

Jika lu tidak termasuk dlm kategori pertama, ada 4 lg kategori itu. Lu mesti pileyyy. Hahaha

Tapi ramai kawan gua masuk kategori 3...walaupun agak berlakon...tapi mmg boleh berjaya. Sbb sasaran mereka nak cari bakal isteri. Muka mereka mmg pecah rumah...tapi kerana budi awek jatuh hati (ingat lagu Ameng Spring tu).

Lu boleh gak masuk kategori 4...menjadi legend kat tempat lu. Banyak bidang yg lu boleh masuk utk jadi legend. Klu terrer main catur ke, tenis ke, silat ker...bertanding sampai jadi juara...dan menjadi legend. Akan ada awek kenal lu...dan akan ada yg gesel2 lu lagi. Hahahaha...

Apapun...wa cuma nasihatkan ini. Niat kena betul jer. Klu lu nak cari bakal isteri....mmg terbuka jalan2 yg luas. Tapi klu nak wat cheong nie.....penampilan kena kemas dan da bomb...lagi satu ayat2 lu kena manis bermadu....jgn lupa dompet pun kena kembung. Takkan nak belanja awek minum air kosong je...pastu ada hati nak menala dia? Be reasonable. Kena ada sikap give and take. Everything has its price....sometimes even priceless.


bersambung.....

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2212
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Sat Jul 02, 2011 9:44 am

dollarsign-saiz Mr P aku rase normal je..sebab dengan saiz badan aku..

scarface-no2 dan no3 aku masuk kategori tu kot..hehe..tapi tu la betul yang ko cakap..yang penting konfiden level mesti tinggi tahap gaban..nak wat keje atau ape2 je senang

_________________
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265587
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Sat Jul 02, 2011 9:49 am

bro.. datang jalan alor kul 5 petang ni.. then bawak 200.. untuk pengeras.. nanti aku ajar caranya...nk confident

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214073
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Sat Jul 02, 2011 12:36 pm

bro.. datang jalan alor kul 5 petang ni.. then bawak 200.. untuk pengeras.. nanti aku ajar caranya...nk confident

--->mn tempat lu bawa ni?kesian bdk ni kang kn liwat kang..hahaha..bro..gua dulu pn...ciri 1-5 mmng xad bro..tp gua rasa...prmpuan pn cm kite nk ada pasangn...cuma dia pn malu...xsalah kalau bro mulakn dulu...dpt ke tdak...nasib bro..tp jgn berhnti dr mncuba bro...yg pnting jujur...kalau mau bt awek...ckp bt awek,,kalau mau mngentot...ckp aja mau mngentot...hahah
p.s:sorry bro...gua xdpt join tt ptg ni...gua dh bgth awal bulan mmng gua sngkut...kalau mnggu ke2 gua gagah lg...nnt jmp gua blanja sup tulang bro...kasi lutut kuat bro....

_________________
SELAGI ADA BAYANG-BAYANG,SELAGI ITU ADANYA CAHAYA.......
.
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Sat Jul 02, 2011 1:31 pm

hahahaa..
wa walau x ensem pn tp awek ttp berduyun2 beb..x pernah putus2 even walau dh kawen pn ..
nak menuntut dari gua x
ada pengeras ar

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2212
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Sat Jul 02, 2011 3:06 pm

jalan alor tu katne?

_________________
Back to top Go down
Darkmor
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 189
Mata Ganjaran : 2197
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-04
Age : 39
Location : Sumetara Barat Laut

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Mon Jul 04, 2011 5:01 pm

Bro z3ronim,

Ada 3 jenis pompuan kat dunia nie

Pompuan yg nak buat bini
- Yang ni takleh ambik advise kat forum ni .. sebab majoriti bros kat sini adalah hidung belang ... Very Happy sorry ye sapa yg terasa

Pompuan yg nak buat FUBU
- Yg ni key word die .. ayat kena manis ... rasenye ramai bro bro kat sini boleh ajar .. awal awal dah cakap yg bro nak main main je ... pompuan jenis ni kena stratight forward ... kalau fail .. tak pe tak rugi ape pun .. try le lagi ..... sampai dapat ( ni berdasar dari pengalaman saya)

Pompuan yg touch and go
- Yg ni .... keyword die fulus .. kalau bro z3ronim ada dalam Rm150.00 ke atas .. email ke saya ( tak leh PM lagi).. saya leh pass FL yg boleh bagi bro confidence tinggi .


Secara summary ... kepala segala keyword nye ialah peramah ... dan tunjuk muka caring ...

this is just my 2 cent advised .. hope that helps

_________________
Berjogging ngan awek parsi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Mon Jul 04, 2011 8:12 pm

aku biasa tak ngorat pompuan... tapi sebaliknya.. pompuan ngorat aku.. hahahah.. aku de sombong sikit n ego kat girls... lagi satu aku suka buat pompuan perasaan...
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2212
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Mon Jul 04, 2011 8:24 pm

Darkmor-thanks for d advice..em money for me is no prob bro....tapi tu la fulus banyak pun still prob ngan konfiden..sebab sy memang kurang peramah..

Ah wen-cakap pasal ego,memang sy kalau boleh nak perempuan yang tackle sy..cmane tuh..sebab utama takut fail kalau ngorat pompuan..

_________________
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2212
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Mon Jul 04, 2011 8:25 pm

Darkmor-camne nak contact?ade ym or email?

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Mon Aug 15, 2011 3:54 pm

biase org yang sibuk2 nak cari keyakinan ni die yg akan x berkeyakinan. kesimpulan nye hidup je dengan ape yg kte ade.
Back to top Go down
lpsoldier007
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 175
Mata Ganjaran : 2737
Reputasi : 3
Join date : 2011-04-30

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Mon Aug 15, 2011 4:48 pm

nak seribu daye, tak nak seribu dalih. hehe.

_________________
PM me to apply for UniFi and Streamyx all packages. Online application. Apply from your HOME/OFFICE. Will help you terminate your existing streamyx package (UNIFI). All FOC, no charges.
Guaranteed to get installation within 1 week for Unifi and Streamyx
PM ME FOR MORE INFO
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Mon Aug 15, 2011 6:02 pm

rilek + selamba badak...

rilek time nak mengayat awek...

selamba badak kalo kna reject... normal la 2...xsuma yg kita tackle kita akan dapat beb...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
mcstevebro
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 14
Mata Ganjaran : 1975
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-26

PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Sat Aug 20, 2011 11:13 am

Quote :
Ah wen-cakap pasal ego,memang sy kalau boleh nak perempuan yang tackle sy..cmane tuh..sebab utama takut fail kalau ngorat pompuan

fail tu benda bese .. try an error .. to be honest, jangan letak harapan terlalu tinggi .. nanti makan dalam .. dh tgk rmai member2 camni .. belum pape nak serius .. susah .. kalau rasa diri tu takde rupa .. SENYUM .. tgk contoh Dr. Rozmey , muka x hensem pn .. tapi dia senyum , kurang sikit ke-tak-hensem-an beliau .. bayangkan rupa dia x senyum . rasa nak sepak laju2 . and secara body language, senyum menunjukkan kau seorang yang bersedia untuk didekati . Belajar jokes kt internet @ teka-teki untuk extra point .
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kurang tahap konfiden   Today at 10:54 pm

Back to top Go down
 
Kurang tahap konfiden
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hukum Anak Angkat Islam dan Janji Allah
» tidak sah/kurang lengkap atau tidak boleh,,,??
» Kurang Ajar ! Selain menyerang Islam, situs isadanislam.com juga menyerang Buddha

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: