MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 champions league final 2011

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: champions league final 2011   Tue May 24, 2011 9:59 pm

First topic message reminder :

apa pendapat korang tentang match ni?
Back to top Go down

AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52724
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: champions league final 2011   Fri Jun 03, 2011 2:43 am

Barca dibangunkan dgn tradisi permainan short passes yang kreatif.

Jika anda lihat balik game final itu, ia saling tak tumpah macam game final di Rome dahulu.

Konklusinya, Alex Ferguson masih gagal mencari formula membendung kreativiti dan kelincahan barisan midfield The Catalan.

Dan itu sememangnya membuat pengurus dari Scotland tu hangin satu badan sebab dia lebih banyak makan garam berbanding Pep Guardiola yang baru berusia 30-an.

Kita kena akui kaedah nak kalahkan Barca bukanlah dgn menghalang Messi daripada mendapat umpanan dari midfield.

Jika Man Utd masih dikemudi Alex Perguson dan masih kekal dgn gaya permainan seperti sekarang, alamatnya 3 atau 4 musim lagi Man Utd akan diberikan layanan permainan taraf 'main bola santai petang-petang di pantai' sahaja oleh Barca.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"


Last edited by scarface on Fri Jun 03, 2011 2:58 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52724
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: champions league final 2011   Fri Jun 03, 2011 2:54 am

Takdenya gua POSER....

At least, Arsenal pernah gak kalahkan Barca masa kempen Champions League ini.

Sebab tu Barca terliur nak angkat itu Fabregas.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52959
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Fri Jun 03, 2011 7:51 pm

spenderman wrote:
chicharito wrote:

betul2...aku sokong cakap johnmatana tuh...harap2 season depan will be more competitive...tak sabar nak tgk perubahan besar tiap2 pasukan utk tahun depan...pape pown...aku dah beli tiket Chelsea lwn malaysia nanti...nak tgk man utd jauh...kat us nun...tgk chelsea je la...walaupun aku datang dengan baju Malaysia...hehe...jangan buli Malaysia kaw2 sudah...menang sikit2 dah la...
bro...brp RM tiket lu beli tu? Ingat dalam minggu ni nak g beli gak...

Untk lu bro...




From 20th to 29th May, selected match ticket is exclusively available
at selected adidas stores nationwide and each purchase comes with a
complimentary training pass (while stock lasts) From 30th May onwards, tickets are available at adidas selected
outlets and Ticketpro outlets nationwide or through telephone booking at
our hotline 603 - 7880 7999 or online purchase via www.ticketpro.com.my

_________________
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: yuhu.   Sat Jun 04, 2011 1:35 am

scarface wrote:
Takdenya gua POSER....

At least, Arsenal pernah gak kalahkan Barca masa kempen Champions League ini.

Sebab tu Barca terliur nak angkat itu Fabregas.
man utd midfield terok sangat...holder takde...kalau setakat nak kalahkan arsenal,liverpool,chelsea or kelab 2 laen...xde hal ngan midfield cmnie...simple...barca payah sikit...kene ade holder yang betol2 rajin kejar bola...miss hargreaves ngan fletcher game tuh...or nak hidupkan midfield utk game tuh kene masuk anderson..tak pown gune je lineup mase kalahkan arsenal aritu...2 holder kembar fabio or rafael main tgh...bru la midfield barca xleh pegang bola lama...aritu gune carrick ngan giggs...dua2 jenis yang tak mengejar bola just stay...so...yang payah2 kejar park ngan valencia...wing mati...mmg xleh serang la...so...lawan barca mmg kene ade mid yang betol2 push up...tak kasi mid diowg pegang bola lama...sbb tu mourinho letak pepe kat mid if lawan barca...arsenal mmg dah ade midfield jenis tuh...jack wilshere ngan alexander song...man utd kene ade player cmtuh utk kalahkan barca...
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52724
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sat Jun 04, 2011 6:22 am

chicharito wrote:
scarface wrote:
Takdenya gua POSER....

At least, Arsenal pernah gak kalahkan Barca masa kempen Champions League ini.

Sebab tu Barca terliur nak angkat itu Fabregas.
man utd midfield terok sangat...holder takde...kalau setakat nak kalahkan arsenal,liverpool,chelsea or kelab 2 laen...xde hal ngan midfield cmnie...simple...barca payah sikit...kene ade holder yang betol2 rajin kejar bola...miss hargreaves ngan fletcher game tuh...or nak hidupkan midfield utk game tuh kene masuk anderson..tak pown gune je lineup mase kalahkan arsenal aritu...2 holder kembar fabio or rafael main tgh...bru la midfield barca xleh pegang bola lama...aritu gune carrick ngan giggs...dua2 jenis yang tak mengejar bola just stay...so...yang payah2 kejar park ngan valencia...wing mati...mmg xleh serang la...so...lawan barca mmg kene ade mid yang betol2 push up...tak kasi mid diowg pegang bola lama...sbb tu mourinho letak pepe kat mid if lawan barca...arsenal mmg dah ade midfield jenis tuh...jack wilshere ngan alexander song...man utd kene ade player cmtuh utk kalahkan barca...

Satu analisis kebolasepakan yang konkrit.

Bro, lu ada ambik lesen kejurulatihan bola sepak ker kat FAM? Lu batch bila punya?

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: :P   Sat Jun 04, 2011 7:24 am

scarface wrote:
chicharito wrote:
scarface wrote:
Takdenya gua POSER....

At least, Arsenal pernah gak kalahkan Barca masa kempen Champions League ini.

Sebab tu Barca terliur nak angkat itu Fabregas.
man utd midfield terok sangat...holder takde...kalau setakat nak kalahkan arsenal,liverpool,chelsea or kelab 2 laen...xde hal ngan midfield cmnie...simple...barca payah sikit...kene ade holder yang betol2 rajin kejar bola...miss hargreaves ngan fletcher game tuh...or nak hidupkan midfield utk game tuh kene masuk anderson..tak pown gune je lineup mase kalahkan arsenal aritu...2 holder kembar fabio or rafael main tgh...bru la midfield barca xleh pegang bola lama...aritu gune carrick ngan giggs...dua2 jenis yang tak mengejar bola just stay...so...yang payah2 kejar park ngan valencia...wing mati...mmg xleh serang la...so...lawan barca mmg kene ade mid yang betol2 push up...tak kasi mid diowg pegang bola lama...sbb tu mourinho letak pepe kat mid if lawan barca...arsenal mmg dah ade midfield jenis tuh...jack wilshere ngan alexander song...man utd kene ade player cmtuh utk kalahkan barca...

Satu analisis kebolasepakan yang konkrit.

Bro, lu ada ambik lesen kejurulatihan bola sepak ker kat FAM? Lu batch bila punya?
nak kate ambik lesen kejurulatihan bola sepak tuh...belom ade g...umo pown xcukup g...tahun depan baru cukup umo...25 tahun...haha
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52724
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sat Jun 04, 2011 8:46 am

orait.

Better try ambik lesen tu bro. Baru ada pelapis B. Sathianathan dan Wan Jamak Wan Hassan.

Amacam bro? Ada berani??

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
joy
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 242
Mata Ganjaran : 2808
Reputasi : 10
Join date : 2011-05-01
Age : 30

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sat Jun 04, 2011 11:04 am

aku pon boley jadi manager , sbb fm aku power hahaha

_________________
Sleep Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Sat Jun 04, 2011 11:19 am

juanMata,
tolong update tour Arsenal & Liverpool sekali ....k
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52959
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sat Jun 04, 2011 11:59 am

hirameki wrote:
juanMata,
tolong update tour Arsenal & Liverpool sekali ....k

harga tiket samer jek bro...

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Sat Jun 04, 2011 12:08 pm

johnmatana wrote:

harga tiket samer jek bro...
Itu mcm ka? Kalau ada poster kasi taruk sini la,
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52724
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sat Jun 04, 2011 5:00 pm

TQ daun keladi kepada johnmatana atas link Final UCL tu.

Gua dah download dan tgk bagaimana Messi membuktikan kenapa dia adalah pemain legenda zaman ini

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52959
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sat Jun 04, 2011 6:33 pm

scarface wrote:
TQ daun keladi kepada johnmatana atas link Final UCL tu.

Gua dah download dan tgk bagaimana Messi membuktikan kenapa dia adalah pemain legenda zaman ini

k...tkd hal...pasni law lu nak link donwload highlights game mana2...g taw gua...gua leh tlg crkan....insyaAllah...

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Fri Jun 10, 2011 10:48 am

messi tak best laa. overrated laa
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Wed Jun 15, 2011 3:58 pm

game sangat mengantuk... Man Utd 10 minit pertama je ok.. pastu, baik aku men PES lagi bagus la.. sodeh.. sebab aku ngat man utd boleh menang......
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: champions league final 2011   Today at 9:02 pm

Back to top Go down
 
champions league final 2011
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Legal Committee: the completion of the final wording of the amnesty law 18/12/2011 PM - 4:55 p.m
» 2011 Arrived... HAPPY NEW YEAR to you all!!
» Gov’t procurement e-bidding set Q2 2011
» Mercredi 19/01/2011 : La timidité
» The 2nd january 2011 missile attack!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: