MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Proton Persona Ok Ker? [Komen Plss Otai - Otai And Geng2 SDT]

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52965
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Proton Persona Ok Ker? [Komen Plss Otai - Otai And Geng2 SDT]   Fri Nov 18, 2011 7:17 pm

First topic message reminder :



Salam bro & Otai2 Sekalian, wa nga survey keter sedan dan antara yang wa sedang berkenan adalah Proton Persona kerana wa raser :-

1) Ni je yang mampu
2) Sparepart senang nak cari
3) Minyak safe
4) Ruang dalam yang agak luasla

Tapi wa ader dengar citer yang tak elok gak pasal keter ni, boleh tak geng2 sumer kongsi exp kalau ader yang da pernah pakai keter nih.... sharing is caring....komen anda amat membantu k..... Smile

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
damnhard
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 50
Mata Ganjaran : 1625
Reputasi : 1
Join date : 2012-08-20

PostSubject: Re: Proton Persona Ok Ker? [Komen Plss Otai - Otai And Geng2 SDT]   Wed Aug 22, 2012 11:54 am

Lupa la pulak....kereta gua ni pun ada satu lagi problem....bila ambil corner yg jalannya tak rata, ada bunyi mcm besi berlaga di bahagian hadapan sebelah kanan....huhhhh....masak gua dgn Proton ni.....
Back to top Go down
damnhard
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 50
Mata Ganjaran : 1625
Reputasi : 1
Join date : 2012-08-20

PostSubject: Re: Proton Persona Ok Ker? [Komen Plss Otai - Otai And Geng2 SDT]   Wed Aug 22, 2012 12:02 pm

Dulu gua ingat nak beli Alza tapi bila tengok Persona Elegence ni mcm menarik la pulak....huhuhu....penyudahnya, gua yg masuk lubang....bukannya nak menggalakkan geng2 di sini supaya tak membeli kereta Proton, tapi tepuk dada tanyalah selera....mungkin Proton akan berubah....makan masa...Proton patut contohi Perodua yang kualiti control nya amat ketat sekali...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Proton Persona Ok Ker? [Komen Plss Otai - Otai And Geng2 SDT]   Today at 8:54 am

Back to top Go down
 
Proton Persona Ok Ker? [Komen Plss Otai - Otai And Geng2 SDT]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Proton Pump Inhibitors (Nexium etc)
» Jung's Model of the Psyche Applied to the Hand
» Kris Kresser: Dangers of Proton Pump Inhibitors

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Automotif-
Jump to: