MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 persamaan seks ngan korek idung...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: persamaan seks ngan korek idung...   Tue Dec 20, 2011 1:10 pm

make love tu ape?

jayman bertanya kepada bapanya...

jayman: pak, betul ke make love tu best?

bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

jayman: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

jayman: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...
kamu suka tak?!

jayman: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

jayman: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

jayman: waaahhh... bapak ni pandailah!

bapak : Well...
Back to top Go down
 
persamaan seks ngan korek idung...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gunung Kemukus Sragen , lokasi pesta seks sekaligus ritual cepat kaya
» Menjaga Kemaluan dari budak?
» Bedah buku:DAJJAL YA'JUJ DAN MA'JUJ
» KEHIDUPAN DAN MASALAH RIBA
» persamaan g30s/pki dengan g25s/demokrat..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Lawak/Aneh/Seram Dll-
Jump to: