MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Sun Feb 05, 2012 7:31 pm

Sekarang tgh berlangsung. Game Bahrain control. Malaya dah bocor sebijik. Ada peluang keemasan utk samakan kedudukan tp striker kita, Shakir terlalu lembik rembat bola..

Keputusan penuh, Bahrain menang 2 - 1

Skrip sama mcm game di bukit jalil dulu. Apabila malaya dpt samakn kedudukan, Bahrain masukkan 3 player serentak. Habis kucar-kacir pertahanan malaya hingga bocor juga.

SO, secara matematik, peluang Malaya sudah berkubur. Saingan skrg ialah antara Jepun dan Syria.

Malaya akan bertemu dgn Jepun yg pastinya bermain all out sbb kalah dgn Syria semalam. Juara kumpulan akan automatik layak ke Olimpik dan itulah tiket yg Jepun cari.

Samurai yg terluka adalah amat merbahaya. Harimau perlu mengasah taring dan kukunya demi mempertahan maruah di Bukit Jalil nnti.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"


Last edited by scarface on Sun Feb 05, 2012 9:04 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
pargon
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 150
Mata Ganjaran : 2701
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05
Age : 37
Location : Germany

PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Sun Feb 05, 2012 9:00 pm

kantoi dah pun .. huhu.. cuba lagi lain kali..

_________________
Kawan-kawan takmau lawan.. Happy cheong!!! cheers
Back to top Go down
clitschko69
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 254
Mata Ganjaran : 2783
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-11

PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Mon Feb 06, 2012 4:45 am

Taring harimau bukan dah tumpul....tapi dah tertanggal..hehe....
cuba lagi lain tahun...

_________________

I LIKE !!!


( TOLONG PROMOTE JE...)
HERBA POWER LELAKI TAHAN LAMA & MANTAP
- KLIK!!

Back to top Go down
budak_kl
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 272
Mata Ganjaran : 213353
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04

PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Mon Feb 06, 2012 6:56 am

da tkbur hasrat nmpknya
Back to top Go down
lpsoldier007
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 175
Mata Ganjaran : 2739
Reputasi : 3
Join date : 2011-04-30

PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Mon Feb 06, 2012 8:07 am

kalau stail main mcm semalam tu tak berubah, sampai bila2 la ASEAN je taraf kita.

_________________
PM me to apply for UniFi and Streamyx all packages. Online application. Apply from your HOME/OFFICE. Will help you terminate your existing streamyx package (UNIFI). All FOC, no charges.
Guaranteed to get installation within 1 week for Unifi and Streamyx
PM ME FOR MORE INFO
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2892
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Mon Feb 06, 2012 11:49 am

walaupon kalah.. tp kita dpt jgak 1 gol.. dan selepas tu bahrain main serius masuk 3 sub sekali.. kalo 5 taun lepas.. kita jgn harap la nak lwn arab.. kalo lwn je mesti minimum 3 gol kena bantai.. dan x dak nya gol kita dpt.. asik kena serang je.. tp kalini kita dpt bg saingan kat bahrain.. cuma luck je not on our side.. cuba lagi harimau muda!

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Mon Feb 06, 2012 1:29 pm

Apa yg bro strawhatcrew kata mmg betul.

Sebelum ini, klu team harimau malaya jumpa team pak arab je mmg kena lauk. Tapi era ini, at least ada cabaran kita bwk dan mampu sumbat gol.

Cuma game semalam tu, nampak sgt ref bias. Klu Pak Arab bentes pemain Malaya, dia tak layangkan kad. Tp kalau pemain malaya tersentuh sikit pemain Bahrain, mereka berlakon mcm kena tembak je....akibatnya pemain kita kena kad kuning.

Tak guna betul pemain Bahrain ni...kaki berlakon semua termasuk gol keeper mereka...semua taktik nak bikin panas pemain kita dan curi masa kecederaan.

Mmg hampes.....patut Kim Swee arah je pemain Malaya main kasar all out...baru puas hati....kena kad merah pun tak kisah sbb mmg dah terkeluar drp saingan..

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Wed Feb 08, 2012 11:53 am

aku tengok sikit jer. malaysian half asyik clear bola saja. haih.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Wed Feb 08, 2012 12:29 pm

tp bdk2 muda ni lbh bgs dr2 team2 awl thn 2000...
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2850
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Wed Feb 08, 2012 12:55 pm

harimau melaya..harimau melaya...
selamanya..selamanya..selamanya harimau malaya..
ellelle haha..haha..ellellehaha..haa.. harimau melaya..

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya   Today at 8:56 am

Back to top Go down
 
Kelayakan Olimpik London 2011: Analisa Bahrain vs Malaya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» NEW: RECENT DAYTIME UFO SIGHTING DOCUMENTED IN LONDON, ENGLAND
» 09th July 2011 - London UK - Masjid Al Ansar presents The Key to Paradise by Sh. Mohamad Salah
» NOV 26 - LONDON: A 'Hands' event at Wellcome Collection!
» 2011 Arrived... HAPPY NEW YEAR to you all!!
» Gov’t procurement e-bidding set Q2 2011

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: