MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 FREEMASON & ILLUMINATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Jul 15, 2011 11:07 am

First topic message reminder :

ok atas permintaan OJ & rico aku bukak topic ni, tempat perbincangan mengenai dua pergerakan Yahudi Dunnama utk memonopoli dunia mengikut telunjuk diorang tanpa menampakkan siapa dalang sebenarnya......yakni puak YAHUDI sendiri

semalam aku baru beli buku bertajuk RAHSIA SIMBOL YAHUDI oleh ibnuyaacob penyusun dia. buku dia ni adapt dari blog DAJJAL:THE KING OF THE WORLD CONSPIRACY

ni wikipedia pasal freemason
http://ms.wikipedia.org/wiki/Freemason

ni lak wikipedia pasal illuminati
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

kalau sape2 nak tambah dipersilakan

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2690
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 17, 2011 3:59 am

tambahkan ilmu, jgn terpengaruh dgn golongan nih

_________________
Muka Kena Tebal, Hati Mau Kental, Perangai Jangan Bebal.
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 17, 2011 6:39 am

OJ nak carik sape yg join supaya dia dpt labi kepala org tu kot huhuhu.....btw ape cite mamat yg terang2 ngaku dia FM kat forum sebelah tu ye?

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 17, 2011 6:55 am

opsss...wa terlepas bab pengakuan ni.... bila bnda ni berlaku? dh lama ke?

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 17, 2011 7:58 am

dlm bulan lepas rasanye mamat tu ngaku, tu pon bila aku tegur pasal avatar dia logo freemason. pastu OJ & rico pon dok aju soalan mcm2 dia mengelak nak ngaku tapi statement dia tunjuk mmg dia ahli fm la. ko bleh tgk thread peggy milf puchong kat forum FLG, tapi aku lupa dah page ke berapa & nick dia rasanye ada dlm thread ni

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 17, 2011 8:43 am

wokeh...nnt try tgk... xperasan plak hal mamat 2..

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3260
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 17, 2011 9:33 am

kalo dah yg mengaku rasul pun ada bro.. mengaku fm lg ler haha
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Aug 18, 2011 3:27 pm

Update terbaru bro...

Ahad nie ada kuliah utk public di Masjid Al-Falah...

start kul 9 pagi

Datang jgn tak datang....

Sediakan soalan lu nak tanya apa kat Syeikh tu...

p/s Syeikh tu boleh tahu niat korang dan lu nie jenis mcm mana punya olang. So be careful

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 19, 2011 5:42 am

thanks bro kasi update tapi weekend ni maybe aku kena gi ipoh ada hal lak, ko pegi ke kuliah syeikh ni?

_________________
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3006
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 19, 2011 8:33 pm

haiyah, kalo dah siap ngaku2 tuh, kira nak publicity je tuh

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
lentokucing
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 34
Mata Ganjaran : 1993
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-28
Age : 34
Location : taiping

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Sep 20, 2011 8:26 am

banyak dah kat msia ni aku tgk ada yg promote benda ni.
Back to top Go down
ChEm
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 20
Mata Ganjaran : 1930
Reputasi : 2
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Sep 21, 2011 8:08 pm

aku pnh gak tgk discovery chennel psl knights of the templar, tapi kalo discovery channel korg tau la kan, sure based on the kristian perspective pnye.. point2 yg aku rase interesting for sharing is knights of templar ni mmg sembah setan (documented) siap buat confession lagi + ritual die kene ludah kitab b*b*e, kubu dieorg kt france... dieorg jadi kaya sebab amik kesempatan org kristian nak buat pilgrimage kt jerusalem, tapi dieorg dah sembah setan lame dah, ade ckp since dieorg jumpe kitab sembah setan kat haikal sulaiman. N dieorg la yang pioneer banking industry... rase2nye la sbb tu skrg bank2 suke memberi tekanan kpd peminjam, just like what knights of templar ni buat kt org dulu
Back to top Go down
toyol
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 67
Mata Ganjaran : 1913
Reputasi : 1
Join date : 2011-11-17

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sun Dec 18, 2011 8:12 pm

huh....banyak aku x tahu bab nih...
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2893
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jan 11, 2012 9:43 pm

wa baru lepas tgk dokumentari gog & magog(yakjud & makjud) kt utube.. curious plak bila tgk cite ni cite pasal yakjud & makjud dah lama wujud dlm bentuk israel@yahudi zionis skg.. yahudi pon ada kelompok gak.. yg menentang zionis ni yahudi ortodoks.. yg masih btol2 bepegang kpd fahaman yahudi dan menentang pertumpahan darah.. ni plak cite pasal sejarah empayar khazar(yakjud & makjud) asal usul yahudi zionis

Spoiler:
 

korang klik la kat spoiler tu.. sentap gak gua pasal diorang claim yakjud & makjud ni dah lama muncul.. dlm dokumentari gog & magog tu ckp x payah tunggu kemunculan yakjud & makjud ni.. sbb dah lama muncul.. tunggu la smpi kiamat pon x akan muncul.. apa2 pon korang baca la n judge sendiri.. ni pon berkaitan freemason gak sbb majoriti freemason kan zionis

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
toyol
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 67
Mata Ganjaran : 1913
Reputasi : 1
Join date : 2011-11-17

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Jan 13, 2012 6:50 pm

syabas ......info sangat berguna....
Back to top Go down
donat
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 33
Mata Ganjaran : 2074
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-09
Age : 29
Location : KL ( skarang kt terengganu jap)

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 07, 2012 1:00 am

Ada kemungkinan x sbnrnya dajal dh lama muncul? Tp kita je zxau dia dajal

_________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Today at 8:24 pm

Back to top Go down
 
FREEMASON & ILLUMINATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 11 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 Similar topics
-
» SIGN OF THE PENTAGRAM: PROPHETIC ALERT SYRIA, ILLUMINATI, WAR
» ILLUMINATI SATANIC PROPAGANDA IS JUST BEGINNING: ALIEN PICTURE OF JESUS BY SEA OF GALILEE
» ILLUMINATI & NEW WORLD ORDER: STAR TREK, AMERICA, SYRIA, RUSSIA AND THE RACE TO ARMAGEDDON
» THE SECRET ILLUMINATI POWER REVEALED
» ILLUMINATI, THE NEW WORLD ORDER, 666...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: